Vi Skriver artikler med Flash i

Når det bliver for varmt at være i solen…

Når det bliver for varmt at være i solen…

Når det er for varmt ti lat være udenfor i sommervarmen, er det en god idé at lave indendørsaktiviteter i skyggen. Man siger, det er en god idé at være i skyggen mellem 12 og 15 om eftermiddagen, for der er solen stærkest. Her kan man sagtens lave hygge ting sammen. Man kan blandt andet spille brætspil, som alle kan være med til eller man kan lave noget på egen hånd. Det er en sjov måde at tilbringe tid med andre på og kan involvere smil og grin. Så er man i hvert fald sikker på at man ikke blive solskoldet, når man er indenfor. Når solen er mindre stærk sidst på eftermiddagen, kan man igen bevæge sig uden for og få lidt sol. Man skal dog helst huske sin solcreme. Der er nemlig ikke noget værre end at blive solskoldet på sin ferie i udlandet. Det er bedre at være på den sikre side og smøre sig godt ind end at risikere at skulle være i skyggen resten af sin ferie.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.