Vi Skriver artikler med Flash i

Når bilen svigter

Vil du være sikker på din bil?

I dag har de fleste husstande en til to biler. Det betyder også, at der kører mange biler rundt på vejene. I myldretidstrafikken kører bilerne tæt selv om, der bliver anbefalet at holde god afstand. Det er derfor vigtigt at have sikkerheden i top og håbe på, at de andre bilister tænker ligeså. De fleste overholder heldigvis det regelmæssige serviceeftersyn, og indkaldelse til syn er der ingen, der kan snige sig udenom.

Intet er for vigtigt på din bil

Man kan let komme i en diskussion om, hvilken del på en bil, der er vigtigst at vedligeholde. Men intet er vigtigere end noget andet, måske lige med undtagelse af bremsen. Speeder, kobling og motor er selvfølgelig vigtige at vedligeholde, men speederen er den, der skal afholde dig fra at køre ind i andre. K2 biler, der har autoværksted i Ballerup, er en del af AutoPartner og servicere alle typer biler. Når man er en del af AutoPartner, så er man sikret et niveau, som FDM kan godkende, da disse løbende tjekker op på kvalitetsniveauet hos de tilknyttede bilværksteder.

 

K2 biler når det er bedst

https://k2biler.dk/reparation-af-automatgearkasse/ kan du læse om, hvad en mekaniker i Ballerup kan hjælpe med. Bl.a. kan de hjælpe med udskiftning af kobling, tandremskift samt montering af anhængertræk. Det var bare et lille udpluk, og værkstedet servicerer bredt. K2 biler sælger desuden brugte biler og hjælper gerne til med finansieringen. Typisk vil man som bilist være tilknyttet ét værksted, der efterhånden lærer ens bil at kende. Det er K2 biler helt bevidst om, og værdsætter og plejer et godt kundeforhold. K2 biler tilbyder også enkelte leasingbiler. K2 biler går gerne den ekstra mil for at have tilfredse kunder. Derfor tilbyder de også lånebiler og henter gerne, og hjælper til med transport til og fra værkstedet. Det er derfor anbefalelsesværdigt at ringe til K2 bilers autoværksted for at høre, hvordan de kan hjælpe, når uheldet er ude. Der er tale om service i toppe,n og værkstedet, der er helt up-to-date med det nyeste udstyr, bruger kun O.E. godkendte reservedele. Der laves også vedligeholdelse af f.eks. udretning og maling af eventuelle buler. K2 biler er autoværkstedet i Ballerup. Dit værksted.

 

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.