Vi Skriver artikler med Flash i

Modeugen i København er det helt store tilløbsstykke

Hvis man er vild med mode, så har man måske også være til modeuge i København. To gange om året, kan man nemlig opleve at alle de danske designere, viser deres nye kollektioner frem. Og det er super spændende, at følge med i, hvad nogle af tendenserne bliver til den kommende sæson. Der er nemlig altid nogle ting, som ændrer sig, og andre ting som forbliver det samme, eller kommer igen fra tidligere.

Mange der kommer og kigger

Og der er faktisk rigtig mange, som kommer og kigger til modeugen. Selvom man måske ikke er helt så specielt interesseret i mode. Så kan det godt være spændende, at se hvordan sådan et modeshow spinder af alligevel. Og måske man kan få noget inspiration til noget, som man bare må have i sit klædeskab til den kommende sæson, der venter lige for.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.