Vi Skriver artikler med Flash i

Moden skabes i de store byer

Kan man godt lide mode, og gerne følger de nye tendenser, så er der nogle metropoler hvor det er rigtig godt at søge hen. Her kan man nemlig hele tiden følge med i hvordan moden udvikler sig, og hvad for nogle tendenser der nu er hotte. Det er også her, at man typisk vil opleve nogle af de store modeuger, hvor de forskellige modefirmaers kommende kollektioner bliver præsenteret for modeverdenen.

Hent massere af inspiration

Man kan også tage til de forskellige byer, bare for at hente en masse inspiration. Det kan man nemlig også finde massere af på de forskellige catwalks rundt omkring. Og her er man selvfølgelig fri til at gøre helt ligesom man selv vil, og stjæle de tendenser man kan lide, og lade dem man bryder sig knapt så meget om være til andre at gå med i stedet for.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.