Uncategorized

Mizuno Halvmarathon blev en hård omgang

Halvmarathon i Amsterdam var mit første løb i udlandet, og det havde været en hård tur herned i en ikke særlig komfortabel bus. Men nu, da vi stod i startområdet få minutter fra start, syntes jeg at jeg havde fået det lidt bedre. Så jeg håbede det ville gå.

Endelig bevægede feltet sig lidt hurtigere frem og så var vi endelig ved startporten, og satte vores ure i gang. Og satte fødderne igang. Der var masser af tilskuere, og folk råbte “Go Denmark”, det var superfedt.

De første 8-9 stykker gik faktisk rigtig godt. Ikke så hurtigt som i Odense, men bedre end jeg havde turdet håbe på. Men så begyndte jeg at gå lidt i stykker, og det skyldtes at jeg havde memoreret hvor depoterne skulle være, og det var noget jeg virkelig klyngede mig til. Jeg vidste jeg kunne komme igennem det ved at løbe fra depot til depot. MEN…det fucking depot ved 9 km kom ikke hvor jeg troede det skulle, og det skete egentlig ved resten.