Vi Skriver artikler med Flash i

Mizuno Halvmarathon blev en hård omgang

Halvmarathon i Amsterdam var mit første løb i udlandet, og det havde været en hård tur herned i en ikke særlig komfortabel bus. Men nu, da vi stod i startområdet få minutter fra start, syntes jeg at jeg havde fået det lidt bedre. Så jeg håbede det ville gå.

Endelig bevægede feltet sig lidt hurtigere frem og så var vi endelig ved startporten, og satte vores ure i gang. Og satte fødderne igang. Der var masser af tilskuere, og folk råbte “Go Denmark”, det var superfedt.

De første 8-9 stykker gik faktisk rigtig godt. Ikke så hurtigt som i Odense, men bedre end jeg havde turdet håbe på. Men så begyndte jeg at gå lidt i stykker, og det skyldtes at jeg havde memoreret hvor depoterne skulle være, og det var noget jeg virkelig klyngede mig til. Jeg vidste jeg kunne komme igennem det ved at løbe fra depot til depot. MEN…det fucking depot ved 9 km kom ikke hvor jeg troede det skulle, og det skete egentlig ved resten.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.