Vi Skriver artikler med Flash i

Miljørigtig indpakning

Nu har jeg snart arbejdet i en virksomhed i tooghalvtreds år, og jeg kender til alle afdelingerne i virksomheden, da jeg på de tooghalvtreds år har arbejdet i hver og en af virksomhedens afdeling. I øjeblikket sidder jeg i tranport afdelingen, hvor vi lige nu taler om, hvordan vi kan sænke vores transportomkostninger. Vores løsning var at udskifte nogle gamle EUR paller til nogle nye EUR paller hos LightPack.DK. Denne forhandler har et bredt og dybt sortiment af alle mulige forskellige slags materialer, vi skal anvende, når vi eksporterer til udlandet. Vi fandt både nogle EUR paller som var engangs paller, og nogle andre som var brugte. Med de her brugte paller, kan vi spare en masse penge på pallerne. Derudover har de også træklodser, som gør pallen stærkere og mere holdbar, som vi også mener er ret vigtigt.

Miljørigtig indpakning

I løbet af de sidste fem år har denne virksomhed, som jeg arbejder i, blevet mere og mere bevidste om at anvende miljøvenlige materialer. Derfor har vi nu overvejet at udskifte vores gamle emballage til noget nyt og mere miljørigtig emballage, som vi vil indpakke vores produkter i. Denne emballage som er miljøvenlig, er også billigere end det vi bruger nu, så på den måde kan v sænke vores omkostninger vedrørende produkterne. Hos samme forhandler giver de god rådgivning og oplyser en rigtigt meget om, hvilke ideer man kan anvende. Sidst vi var inde at se på deres hjemmeside, læste vi om brandbeskyttelse. De havde en hel side med gode råd vedrørende brandbeskyttelse, hvilket vi også overvejer.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.