Vi Skriver artikler med Flash i

Med mor på klinik

Min mor har efterhånden gået på skønhedsklinik i nogle år. Ikke fordi hun ligner sådan en af de der barbie dukker, der er blevet pumpet med alt muligt. Nej hun har bare fået ordnet negle, hår og øjenbryn sådan på månedlig basis. Og jeg må sige, man kan ikke se at hun er 48 år gammel, for hun ser bare brand godt ud. Og jeg er faktisk stolt af at have en mor, som ser så godt ud. Jeg har tit, da jeg var mindre plaget om, jeg ikke måtte komme med på skønhedsklinik. Men min mor har ikke syntes, at jeg var gammel nok. Men det er jeg altså blevet nu, og derfor var jeg med hende på skønhedsklinik i sidste uge. Og det var bare sådan en lækker oplevelse. Hvor skønt er det ikke lige med en hel dag, hvor man bare kan blive nusset og pusset om, og virkelig føle sig lækker bagefter.

Lækker behandling

Og så er jeg allerede startet min første laserbehandling. Jeg er nemlig gået i gang med permanent hårfjerning. Det gøres ved at man få en laserbehandling eller flere på steder, hvor man ønsker en permanent hårfjerning. Som de fleste andre kvinder fjerner jeg hår på ben, under armene og trimmer bikinilinjen. Men jeg synes simpelthen, at det er så irriterende, at skulle barbere mig nærmest hver anden dag. Derfor har jeg nu besluttet mig for en permanent hårfjerning. Så er jeg fri for nogensinde at skulle tænke på det mere. Og når det kan gøres så let, som ved en laserbehandling, ja så ser jeg ikke nogen grund til at lade være. Det hele foregår hos Cos&mo, som er nogen af de bedste inden for deres felt.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.