Vi Skriver artikler med Flash i

Mænd skal også spise mere frugt og grønt

Mænd skal også spise mere frugt og grønt

For store mængder junk-food, slik, kager, snacks, øl, sodavand, fed mad og alt for få grøntsager og for lidt frugt gør alt for mange mænd overvægtige. Det ser ikke ligefrem godt ud, men de ekstra kilo udgør også en væsentlig sundhedsrisiko. Overvægt er skyld i blandt andet højt blodtryk, diabetes og hjerteproblemer, så har man problemer med at holde en sund vægt, bør man kigge på sin kost.

Omlægger man sin kost, så man indtager færre tomme kalorier i form af fed og usund mad, og samtidig spiser mere frugt og grønt hver dag, vil man relativt hurtigt se positive resultater på badevægten. Kombinerer man den sundere kost med mere motion, vil man uden tvivl forbedre sin sundhed og livskvalitet mærkbart i løbet af relativt kort tid.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.