Vi Skriver artikler med Flash i

Løvernes konge

På savannen er der rigtig mange store og farlige dyr. Man kan rende ind i alt lige fra hyæner til store elefanter. Der er mange eksotiske skabninger, som man aldrig ville se her i et lands som Danmark. Ikke medmindre, at man vælger at tage i zoologisk have. Det er kun steder som disse, at man kan se sådan noget som junglens konge, nemlig løven. Det er majestætisk dyr, som er kåret til king of the jungle. Det er et rovdyr, som blandt andet spiser andre dyr som zebraer, giraffer, vandbøfler og hvad de ellers kan få fat på, når de render på jagt ude på den store øde og varme savanne sammen med resten af flokken.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.