Vi Skriver artikler med Flash i

Lille ferieby i det sydlige Italien

Der er rigtig mange danskere som kan lide Italien, og det betyder også at hvert år er der mange danskere der vælger at tage på sommerferie i Italien. Der er rigtig mange gode steder, hvor der er mulighed for at campere, og det er også en masse fine campingpladser. Faktisk er der flere og flere der vælger at rejse længere syd på i Italien, fordi der er kommet en masse nye feriesteder. Der har længe været konflikter mellem Nord og Syd, men nu er de ved at enes, og det betyder man roligt kan rejse til syd, hvis man er interesseret i at opleve noget nyt, og det kan stærkt anbefales da der er fantastisk.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.