Vi Skriver artikler med Flash i

Leg en bil, og kør rundt når du er på ferie

Der er mange, som står og overvejer, om de skal leje en bil, når de er på ferie. Men mange ender også sjældent med at gøre det. Der er dog rigtig mange gode grunde til at leje en bil, når man er på ferie. For det første er der friheden ved, at man selv kan bestemme, hvor man gerne vil hen. Man er ikke afhængig af andre og de offentlige transportmidler. Det kan være en stor befrielse for mange.

Husk at sætte dig ind i kørereglerne

Men hvis man skal køre i et andet land på denne måde. Så er der også vigtigt, at man har sat sig ind i færdselsreglerne. For der er nemlig i nogle lande, hvor man kører en del anderledes, end vi gør herhjemme. For eksempel bare i England, kører de i den anden side af vejen. Og det kan jo godt, skabe nogle farlige situationer, hvis man ikke er med på den.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.