Sport og friluftsliv

Lækre designerknive

Lækre designerknive

En rigtig god kniv er måske det vigtigste værktøj i dit køkken, man kan bruge det til alt. Man kan få rigtig mange forskellige knive. Man kan få grønsagsknive, brødknive, kødknive og meget andet og det er virkelig vigtigt at de er skarpe. Det er ikke sjovt at stå og skære i tomater og føle at ens smørknive kunne være bedre til formålet.
Global knive
En Global kniv er en meget berømt kniv, den er specielt berømt fordi den er meget meget skarp. Grunden til dette er at den japanske producent af knivene bruger en anden legering end de konventionelle europæiske knive. Det gør at de kan slibes meget skarpere. En kniv fra Global er derfor også svære at gøre skarp igen efter den er blevet sløv. Det er anbefalet at man bruger slibesten og måske keramiske slibesten til det modsat det man normalt bruger i Europa, som er slibestål.

Global knive er blevet meget berømte i de senere år og er meget attraktive at eje. Det er en rigtig god kniv, der kan fås i mange forskellige varianter. Det kan være lidt svært for nogle at begynde at bruge de meget lette knive så pas på fingrene.

Hvordan du laver maden er helt op til dig selv, men skal man skære noget meget fint er det simpelt umuligt at stå at arbejde med noget dårligt værktøj. Det kan være at du skal bruge lidt penge på at få noget ordenligt køkkenværktøj. Man bruger rigtig mange timer i køkkenet, faktisk er det nok det rum man bruger mest tid udover soveværelser, morgenmad, middagsmad eller aftensmad. Når man skal have vennerne på besøg til middag eller bare lidt hurtigt inden du skal ud af døren så er det rart at have en god kniv.

Vægten på knivene er interessant da de er væsentligt lettere end dem man er vant til, så forkæl dig selv allerede i dag og køb en lækker kniv, du kommer ikke til at fortyde det.