Sport og friluftsliv

Lækkert til hjemmet

Min kæreste og jeg er blevet enige om, at vi skal have nogle nye loftlamper op ude i gangen. Det har været en længerevarende diskussion, da min kæreste egentlig ikke helt synes, at det var nødvendigt. Men nogle gange synes jeg det er godt, med lidt nyt i hjemmet. Desuden er jeg også helt vild med at købe lamper, og specielt designerlamper, og selvom de er så forbandet dyre. Jeg synes bare, at det er meget federe, at have laver som ikke alle andre har. Men nu er jeg nok også præget en del af min opdragelse. Mine forældre har nemlig selv at hus fyldt med designermøbler, og i den forbindelse også designerlamper. Så på den måde er jeg vel også en smule skadet. Min kæreste synes dog bare at lamper har en praktisk funktion, og forstår derfor heller ikke helt min fascination af designerlamper. På trods af det, er han dog gået med til, at vi skal have nye loftlamper ud til gangen, og at jeg må bestemme hvilke.

klik her

Where to find

Men når vi nu er blevet enige om, at vi skal have nye lamper, er det jo så lige med at beslutte, hvor vi skal have dem fra. For det er klart, at når min kæreste ikke helt deler samme fascination, så vil jeg ikke bone ham fuldstændig. Derfor gik jeg på nettet, for at at se, om det var muligt at finde det billigt nogle steder her. Og der var jeg faktisk heldig. Jeg fandt frem til en hjemmeside, hvor de havde virkelig gode tilbud. Ønsker du at tjekke de hjemmeside ud, som jeg fandt så . Vi har nu bestilt dem, som vi blev enige om, også prisen taget i betragtning. Og nu glæder jeg mig bare til at få dem op.