Mode og Tøj

Lækkert ichi tøj online

Jeg har vidst nævnt min lille kærlighed til ichi tøj en del gange på bloggen før, men derfor skal I nu alligevel ikke snydes for endnu engang, lige at høre om det fantastiske mærke. Dog har jeg faktisk og fundet noget andet tøj, som jeg er helt vild med lige for tiden. Jeg sad og søgte rundt omkring på nettet efter cream tøj den anden dag, da jeg pludselig faldt over et sted på nettet, hvor de havde vila online shop. Jeg havde aldrig været derinde før, men tøjet så simpelthen bare så spændende ud, at jeg skyndte mig derind og tjekke hjemmesiden ud. Det skulle jeg vidst aldrig have gjort. Tøjet var simpelthen lige så fedt som det ichi tøj jeg har hængende i skabet, så nu er jeg næsten blevet helt fattig igen. Jeg har da i hvert fald næsten brugt hele denne måneds løn på noget nyt tøj fra den der vila online shop, som jeg fandt på internettet.

modetøj fra Vila

Nye varer på vila online shop

Egentlig var det bare meningen, at jeg skulle inde for at finde noget cream tøj til min  mors fødselsdagsgave. Min mor har nemlig snart fødselsdag og hun går rigtig meget i cream tøj, så derfor ville jeg  gerne finde et eller andet lækkert stykke tøj til hende, men det nåede jeg jo så aldrig, fordi jeg i stedet faldt for en masse tøj til mig selv. Imorgen skal jeg ud og shoppe med min veninde, hvilket jeg også er bange for går galt.  Min lille kærlighed til ichi tøj kan jeg nemlig ikke holde tilbage, så det skal sikkert nok ende med, at jeg kommer til at købe  endnu mere tøj, selvom jeg jo lige har købt noget nyt vila tøj over internettet..