Vi Skriver artikler med Flash i

Lækker selvforkælelse med et dejligt udespa

Når man bruger haven til lækker selvforkælelse

Under de danske himmelstrøg kan det være svært at opsætte en swimmingpool i sin have, fordi det simpelthen bare er for koldt, men med en udespa kan man have meget mere glæde af sin have, for de er nemlig opvarmet. Et udespa kan man have gavn af på mange årstider og se udvalg her hvis man er interesseret i den slags lækre spabad som et udespa er.

For når man eksempelvis har weekend og tid til at gøre det hele lidt mere lækkert for sig selv, hvorfor så nøjes med at tage et brusebad. I stedet kan man vælge at tage et spabad uden for, så man får både frisk luft og opløst kroppen i dejligt forfriskende varmt vand. Og på den måde kan man nyde et par timers frihed med sig selv eller med familien.
Man kan jo bare vælge at tage badetøj på, og så sidde hele familien ude i sit spabad, mens man måske drikker saftevand og spiser frugt og taler om de oplevelser man har haft sammen.

På billederne herunder kan man se et par eksempler på de spabad og udespa som man kan finde inde på den hjemmeside som der er linket til.

Varmt vand er skønt for kroppen

Hvis man går og er lidt meget hængt op på arbejde, og måske har nogle dårlige arbejdsstillinger og døjer lidt med ondt i nakken eller ryggen, så kan man have stor glæde og gavn af et udespa, hvor man kan nedsænke sig og nyde nogle gode timer og stunder med sig selv og kroppen. Så får kroppen en velfortjent pause fra de tunge løft og træk som man måske er udsat for, og man får lige en pause fra det travle hverdagsliv, som mange jo har.

Det er tit sådan at et bad bare skal overstås, og folk betaler i dyre domme for at tage på kurophold og i svømmehallen. Men hvorfor ikke skabe sit eget spaophold hjemme i haven og nyde det meget oftere end man ellers ville få gjort.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.