Uncategorized

Lån til hus udenom banken

Hos Fairkredit kan vi hjælpe dig med et boliglån uden om banken hvis du er på jagt efter din drømmebolig.
Her kan du hurtigt og nemt få et boliglån, så du kan få råd til at købe lige netop den bolig du gerne vil have.
Lån penge til hus uden om banken med Fairkredit. Mange har et ønske om at det ingen tid tager for at kunne få bevilget en boliglån.
Hos Fairkredit kan du indtaste købsprisen, udbetaling, løbetid og rentetype og dermed få et overblik i forhold til dine lånemuligheder.
Hos kan du også låne til friværdi og forbrugslån. Så der er en del forskellige muligheder alt efter hvilket lån du er på jagt efter.

Det er vigtigt for os at man er tilfreds med den type lån man får bevilget, så du er altid velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål til din lånebevilgning. Det gælder både hvis du har fået bevilget et lån men ligeledes hvis du har fået et afslag. Såfremt du har fået afslag kan vi hjælpe dig med gældsrådgivning med det formål at opnå en bedre økonomi.

At lave den rigtige beregning

Når du vil indtaste de forskellige tal i forhold til låneansøgningen er det vigtigt lige at dobbelttjekke at det er de rigtige tal der er indtastet. Når man får tjekket en ekstra gang at det fx. er den rigtige løbetid eller rentetype er det lettere for os at behandle din ansøgning om et lån udenom banken. Vi har en fantastisk god blog hvor du kan finde mange spændende artikler bl.a. en der omhandler “hvad kan jeg låne til boliglån” som er yderst relevant når vi snakker om lån til hus uden om banken. Her kan du læse om indkomst og boligudgiftsmetoden samt hvilke faktorer der er gældende for hvor meget du kan låne til dit boliglån. Hos står vi altid klar til at hjælpe dig med boliglån uden om banken, kig ind på https://fairkredit.dk/laan-uden-om-banken og læs mere. Vi glæder os til at se dig ved Fairkredit og hjælpe med netop dine specifikke behov.