Vi Skriver artikler med Flash i

Kør forsigtigt på vejene

I dag er trafikken meget barsk, og der er mange som kører galt her og der. Hvis man kigger på dette lands statistikker er det ikke høje tal, men det er jo gerne noget man ser forsvinder helt, Men det er virkelig også bare en svær opgave, fordi det er ikke alle man kan våge over hele tiden. Så det er altid noget man kan gøre bedre, men det er nok aldrig noget man kan gøre helt perfekt. Det er alt andet lige noget man kan gøre bedre for sig selv, fordi man har nok ikke magt til så meget andet. Trafikken kan være meget hård, og det er vigtigt at man sørger for at orientere sig som fodgænger og cykellist. Der er mange som omkommer i trafikken igennem året, men det er skam noget som er blevet bedre, men der er også mange ting som kan tage ens opmærksomhed væk fra trafikken igen og igen.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.