Vi Skriver artikler med Flash i

Kom ud i den fantastiske natur

Lige nu er det en helt fantastisk natur, man finder uden for. Bladene har de smukkeste farver, og det er bare med at komme ud og nyde dem, mens man stadigvæk har muligheden. For lige om snart, så er der ikke flere blade på træerne. Og så bliver det i stedet for ægte vinter, hvor mørke, kulde og blæst er det eneste, man kan se. Måske man kan være heldig, at der kommer noget sne.

Kom ud på trods af kulde

Og selvom man oplever kulde, og det måske ikke ligefrem lokker en til at være uden for. Så kan man stadigvæk godt lave en masse ting uden for. Det handler for det meste bare om, at man har det rigtige tøj på. Og her skal man jo bare klæde sig så varmt, som vejret tillader det. Men sådan en løbetur i koldt klart vejr, er altså heller ikke at kæmme sig af. Det er skønt.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.