Vi Skriver artikler med Flash i

Køb af markise på nettet

Jeg har været med mine forælder ude for at kigge på hus. De har længe ledt efter et moderne og nybygget et-plans hus. De har ønsket sig et hus med en stor have til og gardiner fra Moogio, hvor deres små børnebørn kan få lov til at lege. Vi har fundet et hus, som ser ud til at være ideelt til dem. De har forhandlet om prisen med ejendomsmægleren, og er kommet frem til en fornuftig pris. Min mor og jeg har været inde og kigge på markiser på nettet, for at finde en billig og pæn en, som matcher til deres nye hus. Huset er vandskuret og har en flot beige farve. Vi fandt nogle flotte markiser på nettet i mange forskellige farver. Vi har dog valgt en markise som er hvid. Markisen er flot og enkel og passer godt til det minimalistiske hus. Min mor var meget overrasket over, at man kunne finde sådan et stort udvalg af markiser på nettet.

markiser på nettet købes hos Moogio

Vi købte også gardiner, persienner og stof på nettet

Vi kiggede også på persienner og gardiner på nettet. Udvalget her var også meget stort. Min mor forelskede sig i nogle flotte hvide og beige blomstrede gardiner. Vi bestilte de flotte gardiner i de rigtige mål. Vi kiggede videre for at se om vi kunne finde nogle persienner, som passede godt ind til det nye hus. Der var igen et bredt udvalg. Man kunne få dem i metal, træ, stof og plastik. Min mor, som ellers er mere til rullegardiner, fandt nogle som hun rigtig godt kunne lide. Vi fortsatte shoppingen på nettet efter diverse ting til huset. Min mor købte en masse stof, som hun ville bruge til at ombetrække sæderne på spisestolene med. Hun fandt også noget flot og stilrent stof som hun ville sy sofapuder af.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.