Vi Skriver artikler med Flash i

Karneval

Der er rigtig mange lande rundt omkring, der hvert år holder karneval. Det er meget forskelligt, hvad man fejre. De fleste fejre man de mange forskelligheder der er i samfundet, og at mennesket er skørt og anderledes, og hver enkelt person har noget helt specielt at fejre. Det er også en dag, hvor man har mulighed for at klæde sig ud som noget man godt kunne tænke sig at være, noget man frygter, eller noget man beundre. Det er en sjov ting at være med i, og derfor kan det også anbefales at man prøver karneval i andre lande, end kun i Danmark. Det er meget forskelligt fra land til land og gang til gang.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.