Sport og friluftsliv

Kajakpolo bryggen er det nye

Prøv kajakpolo bryggen til sommer

En ting er at udarbejde teambuilding gennem kajakpolo bryggen, en anden ting er også at det måske er en sport du umiddelbart ikke rigtig har haft fingrene eller fødderne i før, og derfor kan det være noget nyt og interessant for dig. De færreste har nemlig prøvet vandsport generelt, netop fordi det er en lidt mere alternativ og knap så kendt sportsgren når det handler om at bruge vandet som rammer for en sport, men ved kajakpolo bryggen prøves der grænser med det virkelige vand, frem for blot at plaske rundt i en indendørs svømmehal. På denne måde skabes der også en bedre kontakt til tilskuere, forbipasserende mennesker eller folk der sidder på café på Brygge, og rent faktisk kan nyde denne udøvelse af sport.

Find et godt samfund

Hvis du for eksempel er ny i disse omgange, for eksempel hvis du lige er flyttet til København, og måske ikke rigtig har fået stablet et netværk på benene endnu, så kan det være en rigtig god ide at prøve på at forbedre dette ved hjælp af diverse klubber indenfor en masse forskellige sportsgrene måske. Generelt så er team building en vigtig del når det kommer til holdsport, og igennem team building, så skabes der netop også hurtigt tætte venskaber fordi man kæmper sammen på en anden måde end man ellers ville gøre med personerne. Teambuilding er generelt et godt aspekt af kajakpolo på Bryggen, og derfor bør dette især overvejes når det kommer til kontakter og venskaber som ny i København eller omegn.

Teambuilding er blot én ting

Udover teambuilding, så handler det også meget om at udforske og afprøve sine egne grænser, for måske har du prøvet diverse sportsgrene der ligger på de kendte lister, men kajakpolo er måske ikke noget du nogensinde har prøvet, og derfor bør det da undersøges.