Sport og friluftsliv

Julegaveindkøb med min veninde

Jeg har en rigtig god veninde som elsker gamle små nipsting. I sidste uge var vi ude og kigge i nogle af hendes yndlingsbutikker. I butikkerne havde de mange forskellige gamle og nye små ting. Bl.a. lysestager, små hylder, gamle knager, flotte lysekroner, små urtepotter, fine træskilte, flag på snor, moderne rustne lanterner samt ure i forskellige størrelser og former. Indretningen med at blande nyt er gammel er virkelig in lige nu.

De perfekte julegaver

I den sidste butik vi var i, havde de en masse billige tasker. butikken finder du her Flere af dem var af mærket reisenthel. Man kan få reisenthel tasker i mange forskellige farver, mønstre og størrelser. Desuden kan man vælge, om tasken skal være med eller uden hjul. Min mor har længe ønsket sig en taske med hjul, til når hun skal på indkøb. I butikken fandt jeg en i turkis med små sorte blomster på og jeg vidste med det samme, at den ville falde i min mors smag. Mellem alle de billige tasker hang der flag på snor. Jeg fandt en lille sort taske, som jeg tænkte, at min søster ville kunne lide. Hun har længe ønsket sig en taske, hvor hendes pung og mobiltelefon lige kan være. Jeg købte de to billige tasker og tog hjem og pakkede dem ind. Så sent som i går ringede min mor og fortalte mig, at hun havde været på indkøb. Hun havde handlet ind til stor middag og på vej ud af butikken revnede hanken på den en af hendes bæreposer. Det havde været meget besværligt at få alle varerne med ud til bilen, men en sød ekspedient hjalp hende. Efter telefonsamtalen i går er jeg sikker på, at den reisenthel taske med hjul, som jeg har købt til hende, bliver et hit.