Vi Skriver artikler med Flash i

Juledekorationer

Vil man lave sin egen juledekoration, så kan man lave en af meget få penge. Man kan nemlig finde en masse tilbehør ude i skoven. Her kan man både finde gran, mos og kogler. Derudover kan man også gå en tur ned til stranden, hvor man kan finde drivtømmer og en masse sjove stykker træ, hvor man kan lave sin juledekoration på. Det eneste man skal købe er et kalenderlys og måske nogle fine nisser eller andet julepynt til dekorationen. Der er rigtig mange gode ideer, men det er en god ide at huske på at man kan finde det meste ude i naturen, og her er det altså helt gratis og man får en dejlig gåtur ud af det.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.