Vi Skriver artikler med Flash i

Jeg glæder mig til det bliver forår og sommer igen

Jeg sidder her og drømmer mig tilbage til mine fantastiske sommerferier i det stille Jylland, hvor de åbne vidder og vinden i håret giver en fornyet energi, som jeg bestemt godt kunne bruge på denne tid af året, hvor det begynder at blive sent lyst og sent mørkt. Det er mørkt, når jeg står op, og det er mørkt, når jeg går i seng, og jeg glæder mig derfor allerede til næste sommer, hvor turen endnu en gang går til Jylland. Til den tid er det lyst det meste af dagen og aftenen, og det er sådan, jeg får min energi og lader op.

Ferie med lange gåture på stranden og morgenbrød fra bageren

Nogle af mine bedste sommerferier har været i sommerhus i Nordjylland, hvor ferierne blandt andet har stået på masser af lange gåture på stranden, byliv i de skønne sommerhusbyer og hyggelige aftener med grillmad og boldspil. En af vores traditioner er også altid at købe friskt morgenbrød hos bageren, for så ved man virkelig, at det er ferie.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.