Sport og friluftsliv

Jeg er lige flyttet til KBH

For en måned siden kom der et brev ind af døren fra arkitektskolen i København. Jeg er blevet optaget på arkitektskolen til september. Jeg har længe ønsket mig, at blive arkitekt og jeg er så lykkelig over, at min drøm nu går i opfyldelse. Den sidste måneds tid har jeg derfor søgt lejlighed i København. Jeg har fundet en lille toværelses, som ligger helt inde i centrum. I sidste weekend hjalp min familie mig med at flytte alle mine ting ind i min nye lejlighed. I den sidste uge har jeg indrettet mig og jeg synes virkelig at min lejlighed er blevet hyggelig. I mandags havde jeg min folkeskoleveninde på besøg. Hun ville se min nye lejlighed og så skulle vi ud og shoppe. Da vi kom hjem fra shoppeturen satte vi os ned på terrassen, som hører til det lejlighedskompleks jeg bor i.

På terrassen fandt vi en brochure

Vi sad længe på terrassen og snakkede. På det ene bord lå der en brochure. Det var en brochure for terrassevarmer. Min veninde og jeg kiggede i den. Man kunne få mange forskellige terrassevarmer, både med el varme og med infrarød varme. Min veninde blev mindet om dengang hvor vi gik i folkeskole og skulle lære en masse om el varme og infrarød varme. Hun kunne huske, at vi var i gruppe sammen engang, hvor vi skulle teste en lampe mod forkølelse med infrarødt lys. Vores fysiklærer var meget engageret og interesserede sig meget for el varme og elektricitet generelt. Aftenen var begyndt at falde på, så min veninde og jeg begyndte at længes efter en af de mange terrassevarmer, som der var i brochuren. Nederst i brochuren var der en värmelampa fra deres svenske del af webshoppen