Vi Skriver artikler med Flash i

Jeg elsker børne senge

For ikke så forfærdeligt lang tid siden der var jeg ude og købe helt nye senge til mine børn. Ja det var næsten en skam at de ikke var med, fordi jeg ved godt det er rigtigt mange år siden at Bubbers-badekar var i fjernsynet men det betyder ikke, at vi ikke sender det hjemme hos os mere. Fordi det gør vi helt bestemt. Nå, men jeg var så nede i bilka og kigge på børnesenge, og ja der var han sgu! Bubber var nede i Bilka og også selv kigge på børnesenge, så jeg kunne jo ikke lade vær med at gå over til ham og lige sige HEJ! Han virkede lidt overrasket, men hallo, han må jo også snart være vandt til det – Jeg spurgte om et billede og en autograf, og det fik jeg så lige til mine børn.

Jeg fik et billede af bubber

Da jeg kom hjem med de fantastiske børnesenge fra Juniorsenge måtte jeg jo hurtigt lige fortælle mine børn at jeg havde mødt Bubber nede i Bilka, så de var lidt nedtrykte over at de ikke efterlod computeren og kom ned i Blika og hjalp mig, men det er jo helt op til dem selv. Men jeg tror bestemt de har lært en vigtig ting, næste gang jeg ber’ om deres hjælp.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.