Vi Skriver artikler med Flash i

Indretningsinspiration

Leder du efter flot så overvej House Doctor før noget andet. Design stilen af House Doctor er meget unik og ethvert produkt vil være rummet prik over i’et. House Doctor designer som nævnt Brugskunst og har gjort det meget længe. Det er både klassisk og moderne på samme tid og man kan ikke rigtig gøre noget forkert med det. Det passer ind i alle stilarter og virker hverken som overflødig pynt eller rod eller som om der mangler mere. Det virker ikke rigtig til at kunne blive for meget.


Vi kender alle sammen det med at flytte i ny lejlighed eller måske skal der bare ske noget nyt og anderledes. Gå ikke ned på Brugskunst når det er tilfældet. Der kan blive en fantastisk dejlig, rolig og hyggelig stemning med det rigtige pynt. Det er ikke svært at finde på ideer når man først er gået i gang med det her og det er slet ikke til at slippe igen. Men det er det hele værd. Det kan godt være det er lidt vanedannende og man bliver lidt afhængig af effekten, men mon ikke det går når det er til alles fornøjelse?


Det behøver heller ikke kun at små nipsting og pyntegenstande som puder og vaser. Der er et stort udvalg af alt fra glas, dørmåtter og belysning til værktøjskasser, vintage ribbon og service (både til dagligdagen og finere). Som sagt skal man nok finde på et par undskyldninger for at have brug for mere, når man først har opdaget hvor fantastisk det er og hvordan man dagligt bliver positiv påvirket af det hele. House Doctor passer ekstra godt ind i nordiske hjem. Det er på en måde lykkedes at fange den nordlige ånd i små ting fra dagligdagen og fået dem til at udstråle det. Selv hvis du ikke lige ville definere dig selv som en type med brugskunst i storbyslejligheden eller huset på landet, kan det næsten ikke forstilles at du ville føle dig andre steder end hjemme, omgivet af disse lækre sager.

Find Billigt House Doctor Online på f. eks. www.nordhjem.dk

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.