Vi Skriver artikler med Flash i

Hvor går turen hen?


Verden er stor, og der findes utallige lande, man kan besøge. Derfor kan det oftest være en stor beslutning, når man finde den kommende destination til sommerferien. Der kan være en del uenigheder i familien om, hvor rejsen skal gå hen. Det første, der er vigtigst at få besluttet i fællesskab, er om det skal være en daseferie: det man også kalder en charterrejse, hvor man tager ned til syden, sidder ved poolen og slapper af. Dog kan det også være, at man på disse ferier tager lidt rundt og ser, hvad der er på destinationen. Eller er man mere til en storbys ferie, hvor man tager til en storby og ser de forskellige historiske monumenter og besøger byens mange butikker. Når man først har fået besluttet dette, er det lidt nemmere at finde ud af, hvor man vil rejse hen. Hvis man er til charter rejser, tager man oftest på de kanariske øer, hvor man ved storbys ferier rejser til lande i Europa og besøger deres hovedstæder.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.