Vi Skriver artikler med Flash i

Hvad kærligheden gør ved os


Du er forelsket? Jamen, hvad er kærlighed i det hele taget? Læs med her. Kærlighed er en række forskellige følelser og holdninger, der spænder fra interpersonelle hengivenheder ( “Jeg elsker min mor”) til glæde ( “Jeg elskede dette måltid”). Det kan referere til en følelse af en stærk tiltrækning og personlig fastgørelse. Det kan også være en dyd, der repræsenterer menneskelig venlighed, medfølelse og affektion- “den uselvisk loyal og godgørende bekymring til gavn for en anden”. Det kan også beskrive medfølende og kærlige handlinger mod andre mennesker, sig selv eller dyr.

Ikke-vestlige traditioner har også fornemme varianter eller symbioser af disse stater; ord som storge, filia, eros og agape hver beskriver et unikt “koncept” af kærlighed. Kærlighed har ekstra religiøs eller åndelig betydning-især i Abrahams religioner.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.