Vi Skriver artikler med Flash i

Hvad er du mest til, byen eller naturen?

Byen og dens liv

Mange elsker at opholde sig i byerne fordi de er fuld af liv og der en helt masse at se. Dette kan dog også lige så let siges om naturen da denne også er fuld med liv hvis man ved hvor man skal opsøge den og der er med garanti også lige så mange smukke ting at se i naturen som i byen.
Det er dog mange som enten har naturen eller byen som deres favorit. Hvis man ikke er typen som der normalt ville tage en tur i skoven da man helst ser sig i selv i byen på en cafe så kunne man måske overveje om man ikke bare af og til skulle prøve at komme ud i den smukke natur og give den en chance

Vigtigt at vi passer på naturen

Byerne bliver der passet på men det er også vigtigt at man passer på naturen og respektere den. Derfor er det også vigtigt at man ikke smider sit skrald i naturen da der ikke er nogen affaldsmænd som går rundt i naturen og samler det op.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.