Vi Skriver artikler med Flash i

Husk at pleje tænderne

At have et godt smil er nok det pæneste ved vores ansigt. Og man kan ikke smile pænt, hvis man ikke har pæne tænder. Derfor er det vigtigt, at man plejer ens tænder. Det betyder, at man skal gå til tandlæge regelmæssigt, og få tænderne tjekket for huller m.m.
Der findes intet værre end at se grimme tænder, og så have en masse huller. Huller kan ødelægge tænderne så meget, at man kan miste dem. Og det er der ingen, der ønsker.

Man kan også få forskellige sygdomme, såsom parodontose. Parodontose betyder de løse tænder sygdom. Parodontose er en betændelsestilstand i den knogle, som tandroden sidder fast i. Betændelsen fører til, at knoglen langsomt “ædes op” og når processen er langt fremskreden, begynder tanden at føles løs (Kilde: NetDoktor). Det vil sige, at får man parodontose er sandsynligheden for at man mister alle tænderne. Dette er et skrækscenario for alle mennesker.

Så derfor er det virkeligt vigtigt, at man får sine tænder undersøgt regelmæssigt, så man kan undgå huller og andre sygedomme. For opdager man det i god tid, kan det stadig nå at blive behandlet.

tandbehandling i Lyngby

Hvis man søger efter en god tandlæge i Lyngby, så kan tandklinikken Rikke Hartlev med fordel anbefales. Hos denne tandlæge i Lyngby bliver man mødt af et fagligt kompetent personale, som byder en velkommen i rolige omgivelser. Så har man tandlægeskræk, så er der ikke noget at frygte, fordi tandklinikken gør alt for at hjælpe en. Det er derfor meget vigtigt, at man fortæller personalet, hvis man har tandlægeskræk. Det er den eneste måde, hvorpå tandlægerne kan vide, at de skal være mere opmærksomme omkring personen og bruge ekstra energi på at berolige personen.

Men udover det er tandlægerne kompetente, og man kan være sikker på at ens tænder er i gode hænder.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.