Vi Skriver artikler med Flash i

Husk at holde dine pauser


De fleste af os har en travl hverdag med mange gøremål, og det er både når det kommer til jobbet men i lige så høj grad, når det kommer til privatlivet. Og derfor på grund af denne travlhed, er det vigtigt, at vi sørger for at holde pauser, således at vi ikke hele tiden er på og præsterer, men at vi også får nok med hvile og restituion. I en verden der er tilgængelig 24/7 er det nemt at suse derud og følge strømmen, men det gør os bare ikke lykkelige, faktisk nærmest tværtimod. Mennesket er fra naturens side slet ikke skabt til den aktivitet, som vi har nu, og flere og flere bukker også under, fordi mange oplever, at presset er for stort. Vi kan sagtens holde til, at have perioder med travlhed, så længe at vi ved, at det stopper på et tidspunkt. Udfordringen i det moderne samfund er, at det aldrig stopper, med mindre du selv sætter en grænse, så det er vigtigt at gøre det.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.