Vi Skriver artikler med Flash i

Husk at få motion på daglig basis

Det nytter jo selvfølgelig ikke noget, at man spiser usundt hver eneste dag. Men hvis man sørger for, at få den motion, som man skal have hver eneste dag. Så kan man godt klemme en burger ned fra tid til anden. Det gør ikke noget, og det vil heller ikke være noget, som man kan se på vægten. Det vigtigste er, at man får sund og varieret kost til hverdag. Og ellers så må man gerne synde ind imellem.

Forkæl dig selv, når det skal være

Og når man så beslutter sig for, at man gerne må spise noget usundt. Så er det også vigtigt, at man føler man fortjener det. For ellers får man bare dårlig samvittighed, i mens man spiser det. Og så kan man alligevel ikke nyde det rigtigt, hvorfor man heller ikke får den rigtige oplevelse ud af det. Så har man bare lyst til mere alligevel.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.