Vi Skriver artikler med Flash i

Hurtige snacks til eftermiddagsmaden

I dag er der fif og tips til snacks

Der er mange som bliver sukkersultne og lækkersultne om eftermiddagen, når frokosten er ved at være ude af systemet og det virker som om der er rigtig lang tid til at aftensmaden skal indtages. Og derfor er der mange som søger inspiration til nogle hurtige og lækre sunde snacks. Det kunne for eksempel være riskiks som udgangspunkt. Dem kan man både spise med lidt ost på, eller måske med lidt kødpålæg. Men man kan også få riskiks med lidt chokolade på eller man kan spise dem med bananskiver på, og så smager det næsten lige som kage. Man kan også bare spise noget frisk frugt, måske nogle blåbær og mandler sammen eller et lækkert dansk æble. Og så kan man spise friske grøntsagsstænger som man eventuelt kan dyppe i lidt hjemmelavet grøn pesto.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.