Vi Skriver artikler med Flash i

Herlige forårsfornemmelser og tegn

Små tegn på at foråret er på vej

Selvom det stadig er koldt og mørkt, og nogle dage endnu sner, så kan man sagtens finde små tegn på forår og lysere tider. Det kan man hvis man for eksempel kigger rigtig godt på jorden. Under buske og hække er det så småt begyndt at pible frem med forårsplanter fra de løg som har ligget og gemt sig hele vinteren. Og inden længe vil naturen være fyldt med tulipaner, påskeliljer, vintergækker, erantis og hyacinter. Og så er der pludselig masser af farver i bybilledet og man glemmer hurtigt de mørke tider og julens hvide områder fyldt med sne. Sne og slud kan være hyggeligt nok, i hvert fald hvis man er indendøre med tæpper på og varm kakao i koppen. Og om foråret er det nu mere fint med farverigt regntøj og lange gåture i den dejlige friske luft.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.