Vi Skriver artikler med Flash i

Hav et tæt forhold til dine kunder

CRM er en forkortelse for Customer Relationship Management, som betyder kunderelationsstyring på dansk. CRM er et system, som indeholder relationer og data om kunder. Derfor er et essentielt for en virksomhed at have et CRM system. På den måde kan man holde styr på kunder, samt have godt relationer til dem, fordi man har nok information omkring dem. Et CRM System er skabt for at gøre det nemmere for en virksomhed at holde styr på relationer og transaktioner samt data til/med sine kunder. Dette opnås når CRM-systemet benyttes til at indsamle, bearbejde, dele og anvende viden om kunder.

Webbaseret CRM

Faktisk så skal CRM være en bevidst salgsstrategi i virksomheden. Man kan med CRM skabe værdi for kunden, f.eks. igennem udvikling af relationer. Det er billigere at bibeholde den nuværende kunde, end at bruge energi og penge på at tiltrække nye kunder. Derfor er det vigtigt at pleje forholdet og relationen til kunden. Med et CRM System, som er en centraliseret vidensbank, kan man automatisere salgsprocesser, samt stille oplysninger om kunden til rådighed for sælgeren.
Man kan have CRM systemer via nettet, dette kaldes webbaseret CRM. Med et webbaseret CRM har man tilgang til alle relevante data ? altid! Webbaseret CRM er en webløsning, hvor alt data er tilgængeligt over nettet og man har adgang til relevante oplysninger hele tiden.

Salgsoptimering

Salgsoptimering kan forekomme vha. CRM systemer. Da CRM systemer samler alle informationer om kunder i et system, så kan man bedre håndtere disse data. Dermed kan man også lave effektiv markedsføring. Man kan lagre informationer og messer, e-mail kampagner, nyhedsbreve, banner reklamer eller andre initiativer inden for virksomhedens salgskanaler. Vigtigste af alt, at man kan måle resultaterne ved at lagre al information i et system, og man kan måle, hvilke kunder, der er de loyale, så man kan bygge en tættere relation til dem.salgsoptimering læser du om her

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.