Vi Skriver artikler med Flash i

Hair by Aagaard – din professionelle frisør i Aalborg


Hvis du synes, at det er svært at finde frem til en frisør i Aalborg, simpelthen fordi du bare ikke orker at tjekke de mange, der er der? Så skulle du prøve at gå ind og se nærmere på Hair by Aagaards hjemmeside. Der er tale om en salon med stor ekspertise inden for moderne og kreativt frisørhåndværk. Hvad enten du har brug for en damefrisør til dit eget hår, eller du har lovet din mand, kæreste eller bror at kigge dig om efter en frisør, der kan tilbyde det allernyeste inden for herreklip i Aalborg, går du helt sikkert ikke forgæves i den fantastiske frisørsalon i den lille by Biersted. Det er nemlig her – ca. fem kilometer øst for Aabybro – at du finde den. Måske tænker du så, at hvad i al verden skal du så langt væk fra den nordjyske hovedstad? Det er nemt at sige, for det er ganske enkelt – du skal simpelthen besøge en utroligt dejlig salon, hvor kunden altid er i fokus og centrum. Og, så er det lige meget, om der er tale om et barn eller en voksen. Alle er velkommen hos det dygtige frisørteam, og det mærker man, straks man træder ind ad døren. Man bliver altid mødt af et venligt og imødekommende personale. Det består i øvrigt af ejeren Mia og hendes to medarbejdere, der altid er klar med det allernyeste inden for hårmoden, så deres kunder kan få præcis de smarte frisurer, som de ønsker. Hvis du har et barn, som ikke er ret glad for at komme til frisøren, så skulle du absolut prøve at tage ham eller hende med til Biersted. Frisørerne hos Hair by Aagaard er helt utroligt dygtige til børn. De møder simplthen det enkelte barn på dets helt egne præmisser, så det føler sig trygt og godt tilpas. Hvis du synes, at det lydet om noget, du kan bruge, så er det da bare om at gå en tur på salonens hjemmeside og se dig lidt om. Her kan du booke en tid, nemt og enkelt. Foretrækker du at ringe, er meldingen fra salonen klar: ” Ring til os i dag, så finder vi en tid.”

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.