Vi Skriver artikler med Flash i

Håb for en hvid juleaften i 2015

Hvert år er der stor bekymring for den hvide jul

Der er ikke lang tid til at vejrudsigterne begynder at bringe prognoser for chancen for hvid jul til juleaften i år 2015. Og når man nærmer sig december, så begynder man tit og ofte også at glæde sig til juleaften, for i fjernsynet er der fyldt med hyggelige familiefilm og julen, og de er næsten altid fyldt med hyggelig sne og masser af julepynt i haverne. Og derfor forventer man også tit at vinteren og julen bliver hvid, så man kan forestille sig at det hele var som i gamle dage, hvor man tog sin kane ned til kirken juleaften og kælkede hele dagen inden julen skulle fejres om aftenen. Nu må vi se hvordan prognoserne ser ud for julen i år, for det kunne da være hyggeligt hvis det endelig blev tid til at fejre en hyggelig hvid jul.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.