Sport og friluftsliv

Gør haven flot med nye brosten

Gør haven flot med nye brosten

At brolægge sit hjem tager både tid og energi, derfor skal brolægningen også planlægges grundigt. Det kræver både god kvalitet af brosten og ikke mindst lidt forhåndsviden om, hvordan man bærer sig ad. Brosten er ikke bare en type eller størrelse, og det er derfor en god idé at undersøge hvilken type der passer bedst i stilen med resten af dit hjem og din have.

Når du skal brolægge en ny terrasse som et eksempel, kan du få mange forskellige typer brosten. Hos DKfliser.dk har de et bredt udvalg af brosten, granitfliser og meget mere, så her vil du nemt kunne finde et par favoritter. Brosten er natursten som er tilhugget. Dette gør dem yderst holdbare og bestandige. Man kan også få det der kaldes slidte brosten, som er rustikke og har et gammeldags udseende.

Så snart du har fundet frem til den type brosten som du mener, passer bedst til dit hjem og til terrassen, skal du være opmærksom på brostenens tykkelse – da der som regel findes flere tykkelser. brosten er særligt anvendelige som afgrænsning til grus, græs, eller som afslutning på en flisebelægning. Når du får tilsendt dine nye brosten, kommer de pakket i paller.

Udover brosten kan man også finde et stort udvalg af udendørs granitfliser i mange forskelligefarver. Alle granitfliser er skåret ud så de er ens i tykkelse og størrelse. Selve overfladen er jetbrændt så det giver et rustikt udseende. Prismæssigt varierer det mellem flisetyperne – og man vil typisk komme af med mellem 300-500kr pr. palle. Dette er uden prisen på levering. Når man handler hos dk-fliser.dk går der typisk mellem 3 og 5 dage med levering og leveringsprisen ligger fra 680 kr for en enkelt palle til 476kr for 4-6 paller. Med andre ord, jo mere du bestiller des billigere bliver det i levering.