Vi Skriver artikler med Flash i

Gør aftensmanden lidt sjovere i hverdagen

Gør aftensmanden mere festlig

Ofte kan en lang hverdag både være hård for børn og voksne. Aftensmaden er ofte det tidspunkt hvor hele familien er samlet og det er derfor også et meget vigtigt måltid på dagen. Ved at lave aftensmanden mere sjov skabes der er hyggelig og god stemning samtidig med at det kan skabe mere appetit hos de små.
Derudover kan det være smart, at anvende grøntsager som ofte kan være svært at få de små til at spise som pynt på maden. Det kunne være som illustreret på billedet, noget med at lave hår ud af ærter/bønner, øje af æg, og kinder af tomater. Det at måltidet ligner et hoved, kan få barnet til at synes bedre om grøntsagerne, og andre sunde ting som kan være svært at få børn til at spise. Det kan også bare være for at skabe et anderledes måltid og sikre et sjovt og hyggeligt samtaleemne.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.