Vi Skriver artikler med Flash i

Gode spil

Der findes de her mange forskellige computer spil, hvor man selv kan vælge en sportsgren hvor man så er manager, og et af de sportsgrene, som virkelig er populære er det her tourmanager, og tourmanager er virkelig et spil fordig, som godt kan lide at bestemme og lede et team. Det a kunne få lov at lede et team er for mange en ting, som de synes kunne være så sjovt, og derfor er det her tourmanager spil også meget populært, og der er flere og flere som køber det, fordi det virkelig er et underholdende spil, og ved de her tourmanager spil, der får man også selv lov til at bestemme sine rytter, og ved selv at bestemme sine rytter bliver det her tour manager altså et meget mere underholdende spil. Det her tpur manager er for dig, der synes cykelsport er en rigtig fed sport, og som bare ønsker at have en rigtig god underholdning, man igen o gigen kan tage frem og spille med.

Gode rytter

Ved tour de france kommer der altid nye spil ud og det samme gør sig gælende med tour manager spillet, fordi det virkelig er meget populært, og når der er tour de france, så handler det ofte om at lave spil, hvor de bedste rytter er med, således man kan få det bedste team man kunne forestille sig og et team hvor rytterne er aktuelle og faktisk med i det løb, der nu skal til at starte, og rigtigt mange mennesker kan lide denne form for spil, og man kan også tjene penge på dette spil, fordi man kan spille online og det gør det hele meget sjovere. manager tour de france er spillet for dig der elsker cykelsport.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.