Sport og friluftsliv

Gode råd til beskyttelse af din virksomheds filer

Gode råd til beskyttelse af din virksomheds filer

remote backup
Mange virksomheder tænker ikke så meget over hvordan deres filer er beskyttet. Tit hvor virksomheden vokser hurtigt prioritere man andre felter. Men er ulykken ude og ens data forsvinder, kan det være skæbnesvanger for nystartede samt etablerede virksomheder. Dette kan sikres med remote backup hvor man får et firma til at sørge for online backup af ens filer. Microsoft office 365 er en perfekt måde at holde alle ens filer sikre i det man kalder ?Clouden?.
Her er nogle gode råd til hvorfor du skal vælge Microsoft office 365.

1. Sikkerhed
Den vigtigste grund til at skulle vælge Microsoft office 365 må nok være sikkerheden. Hele systemet er designet med sikkerhed som omdrejningspunkt. Applikationerne bliver forbundet via en 128-bit SSL/TSL enkryptering, så hvis noget skulle bliver lækket, vil det aldrig kunne blive læst.
2. Stabilitet
Dette punkt er noget Microsoft arbejder hårdt på at håndhæve. Hvis serverne er nede koster det firmaerne rigtig mange penge og det ved de. Derfor har de en aftale med deres providers med en skemalagt uptime på 99,9 % . Microsoft har store datacentre i hele verden, så hvis det ene skulle svigte kan det næste tage over.

3. Remote backup
Remote backup er en måde hvorpå du kan tage dine filer og lave backup hvor end du er i verden, så sidder du med et utroligt vigtigt projekt et sted i indien og har behov for at få lagt det på din server så er det bare at gemme og lægge det op din online backup.

4. Ingen store It-kundskaber
Office 365 er utroligt sikkert og nemt at bruge, man skal ikke bruge tid eller energi på at installere og optimere det, man skal ikke rode med licenser og andre tekniske ting. Når du har en bruger så virker det bare. Det er let at sætte op og man kan tilgå det overalt. Office har aldrig være lettere at brug.

5. Fleksibilitet
Når man skal vælge abonnement kan man hurtigt finde det som passer til netop din virksomhed, med programmer, online backup, masser af taletid via online telefoni og mange andre lækre features. Microsoft Office 365 er et super produkt til alle størrelser af virksomheder.