Vi Skriver artikler med Flash i

Gode ideer til storbyferier, hvor og hvornår

Storbyer

Storbyferie. Ferien der kan foregår når som helst, alt efter hvor mange tager hen. Her kommer lidt gode ideer til hvor man kan tage hen, og hvornår det er godt at tage der hen.

1. Paris. Det må være den absolut mest kendte storby og tage på ferie i. Den er så smuk om foråret, hvor der blomstre kærlighed over det hele. Man kan også vælge at besøge den om sommeren, men der vil der være mange flere turister, hvilket går oplevelsen lidt mindre unik.

2. Amsterdam. Med sine mange hyggelige kanaler og cafeer langs kanalerne minder Amsterdam en smule om København. Der er meget liv, og folk er yderst venlige der nede. Det er en by man kan besøge, forår, sommer og efterår.

3. Wien. Det er smuk gammel by, som rummer meget af Europas historie. Dette er også en by der kan besøges på alle årstider, men hvis man gerne vil gå rundt i T-shirt og shorts er det nok bedst at besøge den om sommeren.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.