Vi Skriver artikler med Flash i

Gode forbindelser

Når man samarbejder med andre lande, eller har kunder i andre lande, så er det en god ide at have de helt rette forretningsforbindelser, og i mange kulturer er det meget vigtigt at man møder hinanden, holder mange møder over middag og god vin. Derudover er det også en god ide at holde sig opdateret på de mange online forbindelsesmuligheder. Der findes mange forskellige portaler, hvor man kan oprette en profil, hvor man skal skrive om sin profession og andet, og på denne måde kan linke med andre firmaer og så videre.

Verden er blevet meget mindre, og internettet giver rigtig mange muligheder for at forbinde med andre lande, og derfor kan det være en god ide at undersøge de mange muligheder, som der er for at oprette og opretholde en god forbindelse med samarbejdspartnere.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.