Vi Skriver artikler med Flash i

Gem dine æbler hele vinteren

Har du mange æbler til overs fra dine træer? Heldigvis kan de gemmes henover vinteren, hvis man gør det rigtigt. Det kan være lidt svært i nogle af de moderne huse, men for det meste som er det muligt. Du skal finde et sted som holder sig koldt konstant, og æbler holder sig meget bedre hvis du bliver opbevaret i plastposer. Det er også vigtigt at man opbevare æblerne et sted, hvor musene ikke kan komme til. Nogle vælger at stille dem op på paller, hvor benene er mindst 15 cm høje, og det er også vigtigt at pallerne stilles langt væk fra murene også. Hvis du har mange æbler som du ikke ved hvordan du skal få til at holde sig, så er der mange muligheder du kan vælge imellem.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.