Vi Skriver artikler med Flash i

Går sommerferien et smut forbi smukke Paris?

Går sommerferien et smut forbi smukke Paris?

Sommerferien er begyndt, og dette betyder at ferierne også så småt begynder for rigtig mange par og familier. Men hvor går turen hen? Hvis du er så heldig at I har planlagt at turen går forbi det smukke Paris til sommer, så kommer der her en lille liste over ting der kunne være et besøg værd.

– Louvre, det fantastiske museum der er hjemsted for den mystiske Mona Lisa. Udover Mona Lisa er der meget andet smuk kunst på museet. Og selve de omgivelser det ligger i er helt fantastisk.
– Château de Versailles, tag turen lidt væk fra centrum og se det smukke Versailles slot.
– Tour de France, det er man næsten nød til at nævne. Er man i byen når det store cykelløb har sin afslutning i byen, så skal man tage ind for at se det.
– Eiffeltårnet. Dette smukke tårn, skal man ikke snyde sig selv for at komme op i toppen af. Det giver en udsigt over hele byen.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.