Vi Skriver artikler med Flash i

Gamle relationer

De nordiske lande har altid været tætte med hinanden, for mange år siden havde vi ind i mellem den samme konge, men på grund af krige og rivalisering skiftede disse roller så ofte at man virkelig skal holde tungen lige i munden for at holde styr på det. Uanset hvem der har regeret over hvem og hvem der har været mere som en koloni for de andre, så har udviklingen gjort at der næppe findes andre steder i verden hvor der er tre nabolande hvor befolkningerne ligner hinanden så meget som i skandinavien. Vores sprog og vores kulturer og ikke mindst vores menneskesyn ligner hinanden så meget at man nok ikke kan se forskel på os hvis man ser os fra lande der ligger langt væk.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.