Vi Skriver artikler med Flash i

Fysisk arbejde på mange måder

Flere kontorjobs

I dag er der flere og flere, der kan klare arbejdet ved brug af computer, telefon og bil, og derfor er der mange, der ikke får bevæget kroppen særlig meget. Et alternativ til jobs uden fysisk aktivitet er fitnesscenteret, hvor der er god mulighed for både at dyrke motion og styrketræne. Centeret kan benyttes i fritiden og er en mulighed for både unge og gamle.

I gamle dage

Det er ikke mange årtier siden, det var nødvendigt at udføre de fleste arbejdsopgaver med håndkraft. Det var vigtigt, at både kvinder og børn hjalp til i marken og på gården, og på den måde var det alle, der fik brugt deres muskler i løbet af dagen. De fleste af disse arbejdsopgaver bliver i dag udført at maskiner og skal udelukkende styres og administreres af den menneskelige hjerne.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.