Vi Skriver artikler med Flash i

Fuglene vender tilbage nu


Der er sket det fantastiske at der de senere år er kommet flere nye fuglearter tilbage til landet. Der er tale om en del småfugle og vadefugle, som det kun er ornitologerne der kan kende fra hinanden og som det nok mest er dem der kan hidse sig op over, men også for almindelige mennesker sker der noget spændende på den front. For eksempel ser alle det jo i nyhederne hvert år når der er storke der slår sig ned et eller andet sted, og folk følger nøje med i hvordan det går med deres parringer og om de får unger på vingerne. Men også andre store fugle som havørne og kongeørne er kommet tilbage og yngler nu rundt omkring i landet.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.