Vi Skriver artikler med Flash i

fri fra skole

Nu hvor de mange børn har fri for skole, så er der gode muligheder for at rejse afsted på ferie, men kniver det lidt med pengepungen, så kan det være en god ide at sende sine børn afsted på sommerlejr med spejderne eller røde kors, for her kan de få sig en masse gode sommeroplevelser.

Her får de også en masse nye bekendtskaber og nye venner fra hele landet, og det er helt sikkert med til at give dem en god sommer. Så selvom man ikke selv har råd til at tage sine børn med på ønskeferien, så er der altså andre muligheder. Det er også en god måde at få børnene til at være sammen med andre nye mennesker på, og lære forskelligheder at kende.

Så tjek endeligt de mange gode ophold ud her og nu, og send dem godt afsted på en god sommerferie, sammen med en masse andre børn og unge.

Om siden

Fed fed side med masser af godt indhold - Jeg besøgte første gang siden for lang tid siden og har næsten besøgt den dagligt efter mit første besøg. Håber at du vil få lige så meget ud af siden som jeg har haft


Forfatter

Addresse

Flashkursus.dk
Agerbækvej (over åen)
København K 1165

Fra os til jer

Vi er altid fremme i skoene for at leverer jer de bedste indlæg, gode historier og super anmeldelser. Du finder et væld af velskrevne indlæg og reviews her på siden, som hele tiden stiger i antal af indlæg.